THANK YOU RON O QUINN

Hello to all Radio Mi Amigo International friends After 57 years in radio business, Ron is hanging up his ‘Rockn-Roll-shoes’. Radio Mi Amigo International presents his very last live broadcast on the airwaves with a special show remembering his career … Läs mer

Extremtrist lag firar femtio

I höst är det femtio år sedan Storbritannien införde Marine Offences Act. Lagen fick nationens flesta offshorestationer att lämna etern. Många av piratbåtarna låg i farvattnen utanför grevskapet Essex och av den anledningen uppmärksammar BBC:s lokalstation detta jubileum. Läs hela … Läs mer

Radio Nederland tillbaka

En av de genom tiderna trevligaste utlandssändarna, Radio Nederland Wereldomroep, kommer tillbaka till etern! Fast bara för en enda dag. Lördagen den 15 april, för att vara mer exakt. Läs mer här på MKVKs hemsida källa MKVKs hemsida … Läs mer

Nominera till The QSL Award

Dags för dig att börja fundera över vilken piratsändare som är särskilt QSL-vänlig! Tillsammans med Västkustens DX-Klubb och Shortwave Combination Holland har Malmö Kortvågsklubb instiftat The QSL Award som i fjol tilldelades Radio Armada. Nu är det dags att nominera … Läs mer

Radio Mi Amigo sänder den 25 och 26 december

Date: 25-12-2016 Time:  19:00 hrs – 21:00 hrs UTC (20:00 – 22:00 hrs Central European Time) Frequency: 6145 kHz (49 meter band) – via Armenia (100 kW) To: the greater European region Date: 26-12-2016 Time:  00:00 hrs – 02:00 hrs UTC (01:00 hrs – 03:00 hrs Central European Time) Frequency: 6080 kHz (49 meter band) via Nauen, … Läs mer